"Великий зелений диппрорив", або Заробітчани матимуть новий "Клондайк": Банкова обіцяє українцям безвіз з Канадою

Дипломатичний радник президента вважає плідним діалог з Оттавою.

Серед інших питань, що стоять перед українською дипломатією в 2021 році буде розглядатися питання безвізового режиму з Канадою. Про це в статті для «Дзеркала тижня» повідомив заступник керівника Офісу Президента України, дипломатичний радник Президента України Ігор Жовква, передають Патріоти України.

«Продовжуватимемо активний діалог і взаємодію з іншими державами «Групи семи» – реалізуємо встановлене стратегічне партнерство з Великою Британією, проводимо плідний діалог щодо мобільності та безвізу з Канадою, працюємо над реалізацією економічних проєктів із новим урядом Японії», – зазначив посадовець.

Нагадаємо, що у програмі діяльності уряду в 2019 році зазначалося, що протягом п'яти років планується збільшити перелік країн з безвізом для українців. У цьому списку була й Канада.

Також нещодавно міністр закордонних справ Дмитро Кулеба серед стратегічних партнерів України назвав США, Канаду, Японію, Азербайджан, Польщу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...