"Верховна Рада три місяці не працює, за що депутати отримують 47 тис?" - Розенко

Ексміністр вдався до відвертої маніпуляції, завищуючи зарплати народних обранців і говорячи про роботу парламенту. Проте не забув похвалити уряд, в якому він працював...

Павло Розенко

Колишній міністр соціальної політики Павло Розенко не розуміє, за що народні депутати отримують зарпалту 47 тисяч, адже Верховна Рада практично три місяці не працює, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

Розенко вважає маніпуляцією та піаром розрекламоване урізання зарплат чиновників до 47 тис. грн. «Якщо б депутати зараз пішли у відпустки за власний рахунок, можливо, у них швидше крутилися б мізки, як виходити з цієї ситуації», - наголосив ексурядовець.

Стосовно ж суддів, які скаржаться на зменшення зарплат до 10 «мінімалок» і погроз, що це може призвести до масових звільнень в судовій системі, то Розенко каже, що у суддів вже є досвід відстоювання своїх грошей. «Я нагадаю, що коли ми (попередній уряд – ред.) суддям обмежили пенсію, чудовий Конституційний суд скасував це рішення. Причому саме в частині суддів, хоча обмежили не тільки їм. Тож досвід, як це вирішувати, у них є», - зауважив ексурядовець.

Розенко додав, що наразі мова під час карантину йде не лише про обмеження зарплат, але й про відмову урядовців від закупівлі техніки, від ремонтів приміщень, видатків на відрядження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...