"Версаль" по-київськи: Столична поліклініка на день стала двозірковим готелем (фото, відео)

На території медичного закладу знімають кіно.

Поліклініка сімейних лікарів "Корчувате" Голосіївського району Києва на день перетворилася у двозірковий готель "Версаль". На території медзакладу попри карантин і зростання кількості інфікованих коронавірусом знімали кіно. Про це повідомили очевидці у Facebook, опублікувавши фото і відео з місця події, передають Патріоти України.

Мешканці мікрорайону по-різному відреагували на знімальний майданчик у поліклініці. Спочатку багато хто подумав, що медзаклад ліквідували і там дійсно тепер буде готель. "Як думаєте, переробивши поліклініку в двох зірковий готель буде легше перемогти коронавірус?" - запитала одна із мешканців Корчуватого Світлана Школьнікова.

Інші користувачі Facebook пояснили, що на території поліклініки знімають кіно і вивіску готелю приберуть до кінця дня.

Офіційної інформації щодо дозволу на зйомки на території медзакладу наразі нема. Як не відомо, яка саме компанія знімає кінострічку.

Зазначимо, житловий масив Корчувате знаходиться на території Голосіївського району столиці на березі Галерної затоки Дніпра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...