Весільний образ Меган Маркл порівняли з першою темношкірою європейською принцесою (фото)

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбулося майже три роки тому. І тільки зараз у ЗМІ весільний образ нареченої порівнюють з образом іншої європейської темношкірої принцеси.

Йдеться про принцесу Анжелу із Лейхтенштейна, яка має афро-панамське походження і вийшла заміж за принца Ліхтенштейну Максиміліана 2000 року. Вона стала першою королівською нареченою африканського походження в європейській королівської сім'ї, що править. До зустрічі з майбутнім чоловіком Анжела жила в Нью-Йорку, куди з Панами переїхала її сім'я, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Принц Максиміліан принцеса Анжела

Майбутня принцеса Анжела вивчала моду в престижній школі дизайну Parsons, де вона досягла чималого успіху, отримавши премію Оскар де ла Рента за свою захопливу роботу. Після закінчення навчання вона три роки працювала стилісткою і запустила власний лейбл A. Brown з інвестиційними партнерами в Нью-Йорку. Вона також була креативною директоркою Adrienne Vittadini, невеликого американського лейблу з флагманом в Беверлі-Гіллз.З принцом вона познайомилася на одній з нью-йоркських вечірок 1997 року. А через два роки стосунків княжий двір оголосив про заручини. Деякі королівські родичі були шоковані, але батько принца, князь Ханс-Адам II, підтримав сина, його наречену і цей шлюб.
На власне весілля з 31-річним принцом Максиміліаном 42-річна Анжела одягла дуже лаконічну сукню з вирізом "човник", дизайн якої придумала сама, поєднуючи її з тіарою і не дуже довгою білою фатою. Скромний і дуже лаконічний образ.

Через 18 років дуже схожу сукню від Дому Givenchy, створену дизайнеркою Клер Вейт Келлер, одягла на весілля з принцом Гаррі голлівудська акторка Меган Маркл. Ймовірно, Меган знала історію принцеси Анжели, або про неї було добре відомо дизайнерці її вінчального вбрання. Хоч би там що було, а сукня Меган стала своєрідним триб'ютом.Деякі деталі, звичайно, відрізняються, наприклад, виріз "човник" і довжина фати. Але, погодьтеся, сукні дуже схожі.До речі, в схожих весільних сукнях виходили заміж і інші європейські принцеси: княгиня Монако Шарлін, кронпринцеса Швеції Вікторія і королева Нідерландів Максима.Княгиня Шарлін, Меган Маркл, кронпринцеса Вікторія та королева МаксимаМеган Маркл і принцеса Анжела

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...