Весняне рівнодення-2020: Що категорично не можна робити 20 березня

День весняного рівнодення в народі завжди вважався днем з особливим сакральним значенням. З давніх-давен вірили, що з цього моменту природа оживає і повністю вступає в нову, весняну фазу.

Саме в День весняного рівнодення Сонце переходить у знак Овна, тому ця дата вважається початком астрологічної весни. Що не можна робити в День весняного рівнодення і як рекомендується відзначити це свято, – передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

Що не можна робити в День весняного рівнодення

У весняне рівнодення не можна думати про погане, щоб не запрограмувати негатив на своє майбутнє.

Також вкрай небажано лаятися, сваритися, конфліктувати – це може зруйнувати стосунки.

Гнів і агресія в День весняного рівнодення особливо небезпечні, оскільки можуть породити енергії руйнування в житті. Намагайтеся уникати будь-яких негативних емоцій.

Крім того, в День весняного рівнодення не можна забувати про минуле і предків – варто відзначити оновлення природи веселощами, сходити в гості і подарувати оточуючим позитивний настрій.

Раніше також вірили, що в весняне рівнодення не можна садити вербу і без свічки виходити на вулицю: за повір'ям, ввечері нечиста сила гуляє шабаші, а світло свічки здатне захистити від неї.

Як слід відзначити День весняного рівнодення

Вважається, що в День весняного рівнодення потрібно очистити своє житло від негативу, позбутися від мотлоху і сміття.

Корисно зайнятися медитацією, практикою на збільшення енергії, що допоможе зберегти здоров'я і бадьорість.

День весняного рівнодення є унікальним часом, коли можна виправити помилки, пробачити образи і отримати прощення самим.

Також вважається, що бажання, загадані в цей містичний день, обов'язково збуваються.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...