Ветеран АТО закликав "мінувати і стріляти по всьому, що рухається" в "сірій зоні"

На переконання артилериста, розведення сил на Донбасі ні до чого не призвело...

Боєць ЗСУ, артилерист резерву Андрій Кобзар переконаний, що розведення сил на нових ділянках лінії розмежування на Донбасі не має сенсу, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Як ми бачимо, на цьому етапі розведення ні до чого не призвело. Як стріляли, так і стріляють, як били по наших позиціях, так і б'ють, як гинули наші хлопці, так і гинуть", – сказав він, коментуючи заяву "ДНР" про готовність до подальшого розведення.

Артилерист нагадав про те, що "під час цього розведення у нас загинув комбриг 128-ї бригади (полковник Євген Коростельов помер від поранень 19 листопада. – ред.). Востаннє комбриги у нас гинули у 2014 році".

"Не для того Путін все це починав, щоб дати розвести війська", – заявив Кобзар. І додав, що на трьох ділянках лінії розмежування, де українська сторона вже відвела війська, слід "мінувати і стріляти по всьому, що рухається, якщо воно намагатиметься "інтегруватися до наших лав". Всіх "інтеграторів" дезінтегрувати".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...