"Ветром голову надуло...", або "СБУ, сдавайтесь!": Російська співачка-сепаратистка продемонструвала нову грань божевілля

Одіозна російська співачка і прихильниця терористів Донбасу Юлія Чичеріна в соцмережі вибухнула погрозами на адресу СБУ.

Юлія Чичеріна

Увагу на нову скандальну заяву Чичеріної звернув в Twitter акаунт "1й антиреспубліканський", передають Патріоти України.

Чичеріна в соцмережі вибухнула черговим не надто адекватним постом. Прихильниця "Л/ДНР" звернулася до СБУ з вимогою "здаватися і здавати друзів". "Теперь я ловлю вас", - видала рокерша.

Далі вона написала марення, що складається з фейків російської пропаганди. "Заробитчане люди прагматичные и очень расчетливые, только это помогло им выжить исторически, просто так скакать никто не будет, чаек на майдане был волшебный, с наркотиками, для того, чтоб люди не хотели кушать и спать, а хотели только скакать и вместе взявшись за ручки ненавидеть ни о чем не подозревавших москалей. Рожденная в наркотическом угаре майданная власть теперь все видит через пелену ненависти и лжи, это как проклятие - пока майданутые у власти - Украина в катастрофе и время работает против нее, только под крылом России народ Украины сможет выздороветь, закончит скакать и ненавидеть, прогонит свои грезы о войне с русскими, о своем нескончаемом героизме и "европейскости", "укро-арийскости" по-над-усе, покается в мародерстве и убийствах, и возвратится на предприятия и в свои хутора", - видала пособниця терористів.

Про що вона конкретно говорить, зрозуміти дуже важко. Однак очевидно, що все її повідомлення просякнуте люттю щодо українського народу і навіть божевіллям.Соцмережі "підірвало" чергове "весняне загострення" у рокерші Чичеріної. Вони прийшли до висновку, що співачка сидить на важких наркотиках.

"Цей випадок занесуть до підручників з наркології", - висловив упевненість один з користувачів мережі.

"Я зламав очі", - скаржаться в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...