Везли хвору в лікарню і ... загинули: На Вінниччині сталася моторошна ДТП

Трагедія сталася в центрі Немирова.

31-річний Олексій Логоша разом зі своєю мамою та бабусею від отриманих травм помер миттєво, передають Патріоти України з посиланням на 33 канал.

Чоловік поспішав до лікарні, щоб врятувати свою бабусю. Вона задихалась. Чи пов’язано це із ускладненням від коронавірусу — поки що невідомо, — ділиться його колега Максим.

— Ми всі шоковані тим, що сталося, адже подібного ніхто не очікував. Олексій завжди був відповідальним та привітним. Ми працювали з ним разом на лікеро-горілчаному заводі «Немирів». Він був будівельником, поважав своїх колег. Був шанованою людиною, ніколи не зловживав алкоголем. Кожного дня ми звикли бачити його усміхненим, але доля вирішила по-іншому…

Він проживав у селі Ковалівка, щоденно їздив на роботу. Та цього жахливого дня, вночі, до нього зателефонувала мама. Вона була налякана, бо бабуся почала задихатися. Тому Олексій разом з мамою віз бабусю на порятунок у Немирівську ЦРЛ…

Автотроща сталася поряд з Центром зайнятості. Там є автобусна зупинка. Поблизу стояла несправна вантажівка. Як кажуть немирівчани, у машині несправною була навіть електрика, бо водій не залишив увімкнутою аварійку. Також не було гілля, яким було б варто обкласти машину, щоб вона була видимою для інших учасників руху… Коли їхав Олексій на «Ладі», йому назустріч виїхала машина. Дальнім світлом осліпила його, і він в`їхав прямо під кузов. Поліцію викликав водій авто, який їхав назустріч. Дах легкової машини зовсім знесло. Очевидці кажуть, що навіть тіла залишились без голів. З камери відеонагляду видно, що легковик не пригальмовував. Тормозного шляху також немає. Тіла з машини практично неможливо було витягнути. Тому рятувальники вимушені були вирізати їх спеціальними інструментами.

Ситуацію прокоментували у поліції:

– Внаслідок ДТП водій «ВАЗ» та його пасажири, віком 61 та 76 років, загинули на місці події. 60-річний водій вантажівки, який на момент зіткнення перебував у салоні автомобіля, не постраждав.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії. За таке правопорушення передбачено покарання — до 10 років позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...