В'язниця або статки: Найдорожчого футболіста світу звинуватили в згвалтуванні

Сам спортсмен вважає, що став жертвою банального вимагання.

Форварда «ПСЖ» і збірної Бразилії Неймара, за якого французький клуб у 2017 році заплатив «Барселоні» рекордні в історії світового футболу 222 млн євро, звинуватили в згвалтуванні, передають Патріоти України з посиланням на Globo Esporte.

За інформацією видання, 26-річна жінка, яка стверджує, що футболіст згвалтував її в паризькому готелі Sofitel Paris15 травня, подала заяву в поліцейську дільницю в Сан-Паулу.
Справа була на дні народження одноклубника Неймара - Маркіньоса. Дівчина спеціально прилетіла на свято з Бразилії. Під час святкування дівчина і Неймар залишилися наодинці, при цьому футболіст до того моменту був «явно п'яний». Жертва сказала, що вони розмовляли, але в певний момент «Неймар став агресивним і через насильство проти її волі згвалтував її».
Поліція повідомляє, що дівчина була емоційно вражена і боялася реєструвати справу в іншій країні і тільки після повернення на батьківщину 17 травня зробила це.
Представники Неймара, який в складі збірної Бразилії готується до Кубка Америки, заявили, що прокоментують інформацію, що з'явилася, коли з'ясують подробиці. Поки ж батько форварда Неймар да Сілва спростував звинувачення в тому, що його син вчинив згвалтування. "Тяжка ситуація. Якщо не зможемо швидко відкрити правду, проблеми будуть наростати як снігова куля. Якщо потрібно буде показати переписку сина з цією жінкою, ми покажемо», - сказав Неймар-старший.
За його словами, секс був з обопільної згоди. Крім того, у нього є докази (фотографії і свідчення свідків), що син піддався шантажу з боку адвоката жінки.

Сам Неймар вважає, що став жертвою банального вимагання. Як доказ футболіст опублікував в соцмережі відеозвернення, на якому, зокрема, пообіцяв при необхідності продемонструвати повідомлення, знімки і відео інтимного характеру, які «згвалтована» відсилала йому після 15 травня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...