В'язниця і десятки тисяч штрафу: Українка заплатить за нехтування карантином?

Жінка, яка повернулась з Італії, замість карантину ходила в магазини, на базар, в басейн – зараз вся родина в інфекційній лікарні.

Мешканка Нижніх Воріт разом з чоловіком і сином повернулись додому з-за кордону. Як повідомляється на сторінці “Ужгородські новини”, незважаючи на необхідність карантину та зауваження своїх односельчан, жінка і її рідні не дотримувались обмежувальних заходів, ходили по магазинам, до знайомих, були на базарі в райцентрі. Жінка, до речі, за освітою є фармацевтом, пише УН в соцмережі Фейсбук, передають Патріоти України.

Потім вся родина поїхала на басейн в с. Поляна. Звідти їх і забрала швидка – в сина піднялась температура. Всю родину, а також брата жінки, який живе поруч, госпіталізували в інфекційну лікарню. Зараз очікують на результати аналізів з Києва.

Згідно прийнятого закону, особи, які не дотримуються карантину, караються штрафом до 34 тис.грн. і обмеженням волі на строк до 6 місяців” – йдеться у дописі.

Попри це люди масово порушують умови карантину, а поліція бездіє. Через це експерти прогнозують для України ще гірший розвиток епідемії, ніж спостерігається зараз в Італії, пише “УН”.

Також, маємо зазначити, як повідомили у поліції Закарпатської області, сьогодні, 22 березня, в ході проведення моніторингу мережі Інтернет поліцейські виявили публікацію, щодо порушення обмежувальних заходів закарпаткою, яка повернулася з Італії.

Працівники поліції на дане повідомлення відреагували оперативно та провели перевірку, за результатами якої з’ясовано, що інформація не відповідає дійсності. На території Закарпаття, в тому числі, на Свалявщині,у селі Поляна, розважальні та рекреаційні заклади не діють. Працівники поліції працюють в посиленому режимі та здійснюють цілодобовий контроль за дотриманням карантинних заходів.

У зв’язку з цим, просимо громадян не розповсюджувати недостовірної інформації, а про відомі вам факти порушень обмежувальних заходів інформувати поліцію“, – повідомив Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...