В'язниця за сексуальні домагання: П’яна 20-річна пасажирка схиляла чоловіків до сексу у літаку

Після відмови дівчина побила членів екіпажу і декількох пасажирів.

20-річна пасажирка літака авіакомпанії Etihad потрапила у в’язницю після того, як напилася і схиляла чоловіків до сексу під час польоту, передають Патріоти України з посиланням на Fox News.

Інцидент стався в травні минулого року на рейсі Абу-Дабі-Манчестер, однак вирок винесли тільки зараз. За словами співробітників авіакомпанії, 20-річна Демі Бертон піднялася на борт в нетверезому вигляді і продовжила пити вино під час польоту.

Пізніше дівчина почала пропонувати чоловікам зайнятися з нею сексом, через це бортпровідники відмовили їй у випивці. Після відмови дівчина побила членів екіпажу і декількох пасажирів.

Після того, як літак приземлився, туристку передали представникам влади. У суді британка розповіла, що так сильно напилася, щоб зняти стрес. Суд засудив дівчину до шести місяців тюремного ув’язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...