Від аеропорту до ока єгипетського божества: Шикарні будинки зірок, які змушують роззявити роти (фото, відео)

Відомо, що найкраще вкладення коштів – нерухомість. Проте знаменитості сприйняли це зовсім буквально, вклавши мільйони доларів у незвичайні споруди.

Ніколас Кейдж придбав справжній старовинний англійський замок, а Джон Траволта оселився в приватному аеропорту. Журналісти зібрали найприголомшливіші будинки всесвітньо відомих зірок, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

1. Будинок-аеропорт Джона Траволти

Актор, як відомо, великий шанувальник авіації та всього, що пов'язано з літаками. Тому не дивно, що саме Джон Траволта володіє єдиним у світі приватним будинком-аеропортом. На ділянці Траволти розміщені два термінали, а дім розташований просто за злітно-посадковою смугою. Цікаво, що стернова доріжка влаштована таким чином, аби можна було докотитися аж до самого будинку. Крім того, зал для обідів та деякі інші кімнати облаштовані також у стилі аеропорту. Всього в приміщенні 14 спалень, дві кухні, а заввишки будівля сягає 16 метрів.

2. Аквапарк Селін Діон

Незвичайний особняк співачки Селін Діон був спроєктований за її задумом ще в 2008-2010 роках. Маєток із краєвидом на Атлантичний океан, гостьовим котеджем із чотирма спальнями та полем для гольфу охоплює 222,6 сотки, а житлова площа головного будинку – 930 кв. м. Маєток нічим би не відрізнявся від інших розкішних будинків багатих знаменитостей, якби не цілий аквапарк на його території з гірками, трьома окремими басейнами в різних частинах ділянки й одним великим критим.

3. "Всевидюще око" Наомі Кемпбелл

Унікальний особняк "Ojo de Horus" супермоделі розташувався на острові Клеопатри в Туреччині. Будинок повністю автономний завдяки сонячним батареям і системі перероблення дощових і стічних вод, що є на ділянці. Сама будівля зроблена зі скла у формі напівсфери. З висоти вона схожа на око Гора – давньоєгипетський символ сили й благоденства. Всередині будинку є 25 спалень і п'ять віталень. Цікаво, що Наомі не сама вибирала цей будинок для себе. Незвичайну будівлю як подарунок коханій підніс російський бізнесмен Владислав Доронін 2011 року.

4. Млин Роберта Дауні-молодшого

Маєток Edward DeRose Windmill Cottage можна з повним правом вважати культовим будинком. Його історія почалася ще до безпосередньої появи. Так, у 19 столітті в Іст-Гемптоні згорів млин, що служив людям вірою і правдою з часів заснування міста. Один багатий містянин був так засмучений цією подією, що попросив спроєктувати йому будинок, схожий на цей млин. Його поставили 1885 року на Мейн-стріт. Сьогодні це розкішна садиба з 7 спальнями, 6 повними ванними кімнатами й 5 окремими туалетами. Крім того, біля будинку є шикарний дизайнерський сад із тенісним кортом і басейном.

5. Замок Ніколаса Кейджа

Ніколас Кейдж є пристрасним колекціонером старовинних будівель, тому він володіє не одним замком, а цілою низкою давніх палаців і будівель, стилізованих під старовину. Так, замок під назвою Мідфорд актор придбав за 5 мільйонів англійських фунтів стерлінгів у 2007 році. Його оточують 35 акрів паркових насаджень і 12 акрів лісу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...