Від гріха подалі: Конгрес обмежив повноваження Трампа по Ірану

Раніше спікер Палати представників Ненсі Пелосі заявила, що у Конгресу є серйозні побоювання щодо дій адміністрації Трампа з приводу початку військових дій проти Ірану без стратегії просування вперед.

У п'ятницю, 10 січня, Палата представників США більшістю голосів прийняла резолюцію, відповідно до якої обмежуються військові повноваження президента Дональда Трампа щодо Ірану, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Резолюцію, що обмежує повноваження господаря Білого дому, підтримала більшість законодавців, які виступили за припинення військових дій з Іраном без спеціального дозволу Конгресу або в разі, якщо США не стануть об'єктом «неминучого збройного нападу».

У разі прийняття документа Сенатом, він не буде направлений на підпис Трампу, оскільки не має сили закону.
Раніше спікер Палати представників Ненсі Пелосі заявила, що у Конгресу є серйозні побоювання щодо дій адміністрації Трампа з приводу початку військових дій проти Ірану без стратегії просування вперед. Говорячи про авіаудар по високопоставленим військовим чиновникам Ірану, вона зазначила, що ця акція «поставила під загрозу наших військовослужбовців, дипломатів та інших осіб, ризикуючи викликати серйозну ескалацію напруженості у відносинах з Іраном».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...