Від їх вигляду просто перехоплює подих: Найрозкішніші вагони поїздів у світі (фото)

Подорожі на поїзді завжди захопливі та незабутні. А особливо, якщо ви пересуваєтеся елітними вагонами.

Поки "Укрзалізниця" хвалиться купе з душем і туалетом, українцям продемонстрували добірку люксових поїздів, на яких можна зануритися в атмосферу казкових маршрутів і водночас добре відпочити, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

  • Belmond Northern Belle (Лондон-Честер)
Поїзд відображає стиль популярних у 1930-х роках в Англії поїздів Belle і знаменитих пульманівських вагонів поїзда Venice Simplon-Orient Express. Тут туристи можуть відвідати Королівський півмісяць у Баті, мостові Кентербери, музеї та художні галереї Единбурга, а також історичний Йорк. Вартість поїздки від 1937 доларів.
  • Rocky Mountaineer

Rocky Mountaineer курсує за п'ятьма залізничними маршрутами – Ванкувер, Банф та озеро Луїза, Калгарі, Джаспер і Вістлер. У всіх купе встановлені кондиціонери і є власні ванні кімнати. У поїзді забезпечується цілодобовий сервіс, доступний за дзвінком. Вартість поїздки від 1200 доларів.

  • Rovos Rail

Цим туристичним експресом можна відвідати всі таємні місця Південної Африки. Поїзд складається зі старовинних вагонів, зібраних 1911 року в Європі для членів королівської сім'ї. Маршрути тривалістю від 48 годин до 28 днів. Вартість поїздки від 1365 до 10 тисяч доларів.

  • "Східний експрес" із Лондона до Венеції

Старовинні вагони у стилі арт-деко 1920-х і 1930-х років повністю відреставровані й демонструють елегантність минулої епохи. Окрім Лондона і Венеції, поїзд подорожує у Верону, Берлін і Стамбул. Вартість поїздки від 6500 доларів.

  • Belmond Royal Scotsman

У спальному вагоні є 14 двомісних, два подвійних і чотири одномісних купе State Cabins, кожне з яких оброблено інкрустацією. Також поїзд має спеціалізований SPA-вагон. П'ятиденна подорож за маршрутом "Единбург – Кіт – Кайл-оф-Лохалш – Бот-оф-Гартен – Единбург" коштує від 6600 доларів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...