Від королівських привілеїв відмовились, але скористались: Гаррі з Меган потрапили в черговий скандал, розізливши пасажирів

Зазвичай такими почестями користується виключно королева Єлизавета.

Хоча принц Гаррі, який 31 березня разом зі своєю дружиною Меган Маркл збирається повністю скласти з себе королівські повноваження, раніше публічно «відмовився від титулу», закликавши звертатися до нього просто по імені на едінбурзькому саміті Travalyst, він продовжує користуватися королівськими привілеями, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Для Гаррі та його охоронців був заброньований весь вагон першого класу в поїзді, яким він виїхав з Единбурга. Туди не пустили інших пасажирів.

Зазвичай такими почестями користується виключно королева Єлизавета, коли вона їде поїздом на зимовий відпочинок в Норфолк, де знаходиться її палаці Сандрінгем. Для неї відводиться невеликий окремий комфортабельний вагончик.

Зовсім недавно старший брат Гаррі, майбутній король Британії принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон, їздили на поїзді в графство Лестершир в вагоні першого класу і з охороною - але разом з іншими, звичайними пасажирами. Таким же чином подорожував на поїзді і спадкоємець престолу принц Чарльз з дружиною Каміллою.

«Втратив зв'язок з реальністю», «Якщо він може дозволити собі забронювати весь вагон першого класу, то цілком може сам оплачувати свою безпеку» - писали в соцмережах обурені користувачі про Гаррі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...