Від коронавірусу помер керівник Старосамбірського центру первинної медико-санітарної допомоги на Львівщині

Василю Савенку було 59 років.

У Львівській області від коронавірусу помер начальник Старосамбірського центру первинної медико-санітарної допомоги Василь Савенко. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила пресслужба Старосамбірської районної ради, передають Патріоти України.

"В особі Василя Олексійовича ми втратили чудового лікаря, фахівця своєї справи, прекрасного амбітного активного керівника, надійного колегу й друга, доброго наставника, людину з активною життєвою позицією. Василь Савенко очолив первинну ланку медицини в буремний час реформування і гідно впорався із викликом. У нього було безліч планів та ідей, як надалі рухатися вперед, служити людям", – ідеться в повідомленні.

На своїй сторінці у Facebook заступниця міністра охорони здоров'я України Ірина Микичак написала, що Савенко помер від коронавірусу.

Цього року Савенку мало виповнитися 60 років. Під час першого етапу медреформи він очолив Центр первинної медичної допомоги в Старому Самборі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...