Від Путіна тікають навіть копи: Двоє правоохоронців з Росії попросилися до України (відео)

Двоє громадян Росії звернулися з проханням надати політичний притулок в Україні у пункті пропуску Гоптівка (Харківська область).

Як повідомила прес-служба Держприкордонслужби, росіяни є чинними працівниками органів внутрішніх справ РФ, яких переслідують у Росії за принципову позицію щодо протидії злочинності, передають Патріоти України.

"Причиною, що спонукала їх просити політичного притулку в Україні, стало переховування від переслідування у зв'язку з їхньою службовою діяльністю", — йдеться у повідомленні.

Росіяни пояснили, що особи, які потрапили до їхнього поля зору, є членами злочинного угруповання, що займається розповсюдженням наркотичних речовин, з чіткою і розгалуженою системою зв'язків серед чиновників різного рівня у владних структурах Росії.

За словами громадян РФ, вони стали жертвами переслідування впливових людей через те, що намагалися протидіяти поширенню наркотиків в аптеках на ділянці своєї відповідальності. Вони також стверджують, що стосовно них на території РФ внутрішньою безпекою МВС РФ сфабрикована і розслідується Слідчим Комітетом замовна кримінальна справа.

"Не сподіваючись на справедливе розслідування у зв'язку із замовленням "згори" вони вирішили втекти з РФ до України. Росіяни також зазначили — друзі повідомили їм, що існує реальна загроза їхній волі, здоров'ю і навіть життю", — йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...