"Від Сергія відмовилися всі": Сніжана Бабкіна розповіла, чому її важкохворий чоловік лікується за кордоном

Напередодні музикантові провели офтальмологічну операцію на одному оці в клініці у Відні.

Сергій та Сніжана БабкіниАктриса та за сумісництвом менеджер Сергія Бабкіна Сніжана в Instagram Stories звернулася до підписників, які засипали її коментарями щодо лікування музиканта, передають Патріоти України.

Як відомо, в артиста діагностували дуже рідкісну хворобу очей. За словами Сніжани, допомогти виконавцю могли тільки в Європі, оскільки в Україні та країнах СНД, зробити необхідну процедуру неможливо.

«Дівчатка, які „знають все“. Благаю, не треба мені писати, що в Києві, Одесі, Харкові є клініки, які з легкістю роблять такі операції. І навіщо ви полетіли до Відня? Ми відсилали результати по всіх містах України, в Москву, в Пітер. Від Сергія відмовилися всі. Дуже складний випадок. Ви ж не знаєте нюансів. Це не просто відшарування сітківки, це не просто контраст. Така хвороба зустрічається раз на мільйон, а то і рідше. У країнах СНД це зробити неможливо. Тому ми тут. Усе!», — прокоментувала Бабкіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...