Від Зеленського вимагають оприлюднити стенограми його розмов з Путіним

Причиною вимог став дипломатичний скандал, який пов'язаний із телефонними розмовами з президентом США Трампом.

На сайті президента розмістили дві петиції, в яких Володимира Зеленського закликають оприлюднити стенограми всіх телефонних розмов з президентом РФ Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

"Враховуючи дипломатичний скандал, який пов'язаний із телефонними розмовами з президентом США Трампом та зміст цих розмов, зокрема: "загравання" із Трампом, узгодження позицій щодо деяких кримінальних справ, критику лідерів ЄС та експосла США тощо, вимагаємо оприлюднення стенограм всіх телефонних розмов між президентом України Зеленським та президентом Росії Путіним", — йдеться у документі № 22/074726-еп, опублікованому на сайті глави держави.

На даний момент петицію підтримала 31 особа, збір підписів триватиме ще 91 день.

В іншому документі під № 22/074716-еп автор просить оприлюднити стенограму, аби прояснити умови звільнення українців з Росії 7 вересня. "Народ України вимагає від Вас викласти стенограму Ваших переговорів з Путіним. Народ України вимагає від Вас повідомити ту ціну, що він заплатив або заплатить за звільнення українських громадян", — йдеться в тексті петиції.

Документ набрав 7 підписів, збір триватиме ще 91 день.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...