"Віддамо борги боєприпасами... через наших хлопців на фронті", - Найєм про зобов'язання України в стосунках з Росією

Екснардеп закликав посилити санкції проти Москви.

Ексдепутат ВР Мустафа Найєм на своєму каналі в Telegram прокоментував нове обурене повідомлення МЗС Росії з приводу блокування російських інтернет-ресурсів в Україні. Він виступив за посилення санкцій, передають Патріоти України.

Найєм висловив думку, що вжитих Києвом заходів щодо Росії "категорично недостатньо". "Тому на цьому тижні підписав офіційне звернення до народних депутатів з проханням ініціювати продовження всіх видів санкцій щодо російських компаній, які намагаються примусово стягнути борги і продукцію в українських оборонних підприємств, нахабно ігноруючи військові дії відносно нашої країни", - повідомив колишній нардеп.

Він уточнив, що Київ не відмовляється від взятих на себе зобов'язань в стосунках з Росією і готовий розплатитися з боргами. "У зв'язку з деякими складнощами в наших відносинах будемо передавати борги вже готовою продукцією - боєприпасами через наших хлопців прямо на лінії фронту", - написав Найєм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...