Відео, як гігантський птах зловив акулу, вразило мережу

Опубліковані кадри швидко розійшлися в соцмережі, всього за тиждень цим відео поділилися понад 2 тисячі користувачів.

У прибережному курортному місті Мертл (Південна Кароліна, США) відпочиваючі стали свідками вдалого полювання величезного птаха, яка в море зловила акулу. Відео цього моменту опубліковано в соцмережі Facebook користувачем Келлі Бербейдж, передають Патріоти України.

На знятих кадрах видно, що величезна птах пролітає над пляжем і при цьому тримає в пазурах спійману велику рибу, яка звивається, намагаючись звільниться.

"Орел? Кондор? Зловив акулу на Мертл-Біч", - задається питанням автор поста.

Опубліковані кадри швидко розійшлися в соцмережі, всього за тиждень цим відео поділилися понад 2 тисячі користувачів.

Коментатори припускають, що щасливим птахом-мисливцем виявився кондор. Деякі висловлюють сумнів, що кадри були зняті в США, стверджуючи, що це відео з Австралії.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...