Відхід Суркова: Ідеолог "ДНР" дав прогноз щодо майбутнього "глави республіки"

Манекін пов'язав «відхід» Суркова з проблемою у вирішенні подальшої долі «республік» Донбасу.

Так званий «ідеолог ДНР» Роман Манекін, що проживає в непідконтрольному Україні Донецьку, на своїй сторінці в соцмережі зазначив, що у Кремля не було ніякої необхідності прибирати помічника президента РФ Владислава Суркова з державної служби, передають Патріоти України.

При цьому Манекін пов'язав «відхід» Суркова з проблемою у вирішенні подальшої долі «республік» Донбасу. На думку Манекіна, тепер майбутнє чинного «глави ДНР» вельми туманне: «Господин Пушилин теперь, что называется, „завис в воздухе“. У него и не было никогда опоры внутри ДНР, а с уходом Суркова, он утратил единственную веревочку на которой держался и подергиванием которой плясал: телефонный провод в кабинет Суркова. Возможно, именно эти обстоятельства учитывал А. Дикий, устраивая асоциальный афронт Пушилину с массовыми облавами в дни новогодних праздников, прочими жестокими глупостями».

Крім того, він додав, що і екскомандир НЗФ «Восток» Олександр Ходаковський і «міністр МВС ДНР» Дикий нібито хочуть показати Москві свою «крутість», рішучість «тиснути і нагинати», «контролювати територію» (а що вони ще вміють?)!. Також, Манекін спробував спрогнозувати дії майбутнього «російського куратора»: «Сурков ушел. Остался Козак. Но! Как только Козак коснется территории, он тут же увидит, что в республике не осталось и миллиметровой площадки, куда не заползло „МММ“. Заползло и ограбило все под чистую. Какие доклады пошлет Козак Путину даже не берусь предсказывать. Ибо понятно какие…».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...