Відкрити очі шостому президенту: Кондратюк дав пораду Зеленському щодо Росії

Президент України Володимир Зеленський має зрозуміти, що з Росією можна домовитися тільки за однієї умови – якщо ми погодимося стати округом Федерації, тобто "Малоросією".

Про це заявив продюсер Юрій Кондратюк, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

На його думку, український президент, натякаючи на потепління у відносинах з Росією, до кінця ще не зрозумів, з ким саме має справу. "Про що ви хочете домовитися, щоб Росія забрала не тільки Крим і Донбас? Ви про це хочете домовитися? Або ж Зеленський зрозуміє, що з Росією миритися не можна, або ж ми станемо її округом, тобто "Малоросією". Мені здається, він до кінця не зрозумів, з яким підступним ворогом має справу", – допустив Кондратюк.

На уточнення, коли ж для України настане час Х, він відповів, що це вже сталося. "Не виключаю, що цей час ми вже прошльопали – це зустріч Зеленського з Меркель і Макроном. Це і була невідворотність, після чого Європа заб'є на нас, а ми можемо хоч повіситись. Вийде на вулиці 15 млн українців і скажуть: "Яка різниця – рублі чи гривні. Аби всі вулиці в Кривому Розі були освітлені. Але я оптиміст, агресор буде покараний, а Україна буде рухатися тільки вперед", – підсумував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...