Відкрити пляшку ударом ноги: Красуня-дружина екс-гравця "Динамо" взяла участь у феєричному флешмобі (відео)

Вчинок жінки привів в захоплення її підписників в соцмережі.

Ірина Морозюк

Ірина Морозюк, дружина колишнього капітана "Динамо" Миколи Морозюка, взяла участь в гучному флешмобі "Bottle Cap Challenge", в якому відомі і не дуже люди відкривають пляшку ударом ноги. Ірина змінила підхід до челленджу, відкривши пляшку грудьми. Відео Морозюк виклала в своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Найкраща", "Найкраще що можна було придумати", "Це просто імбово. Хлопці, Оскара їй .... терміново", "Це вищий пілотаж", "Питань нема. У Вас кращий челендж", "Чомусь я знав що так і буде"," Коперфільд відпочиває","о це найкращий челендж","Молодець))","Пушка ракета","Клас!","ця жінка творить дива","Дика Ірина","классссс", "красуня", - пишуть користувачі мережі.

31-річний Морозюк є вихованцем "Динамо". У січні цього року він перейшов в "Різеспор" на правах оренди. У складі турецького клубу він провів 14 матчів, в яких відзначився однією результативною передачею. Також Морозюк виступав за "Дніпро", "Оболонь", "Кривбас" і донецький "Металург". За збірну України зіграв 13 матчів і забив один гол. Дворазовий чемпіон України, триразовий володар Суперкубка України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...