Відмовився платити: У Запоріжжі таксист жорстко покарав пасажира (відео)

Чоловік хотів безкоштовно доїхати на таксі з «Бабурка» до Малого ринку.

У Запоріжжі таксист вирішив креативно покарати пасажира, який скористався транспортом і не заплатив за проїзд через те, що у нього не було грошей, передають Патріоти України з посиланням на видання Субота.

Після прибуття на місце і не отримавши грошей, водій вручив пасажиру пляшечку зеленки і сказав вмитися нею.

Відео «зеленого» пасажира з'явилося в мережі.

Думки запорожців з приводу інциденту розділилося. Частина користувачів написала під роликом, що даремно таксист так вчинив з чоловіком. Інші поскаржилися, що водій не викликав поліцію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...