"Відновлювана енергетика безпечніше і дешевше": У Німеччині підірвали АЕС (відео)

В Німеччині збираються повністю відключити реактори всіх АЕС до кінця 2022 року. За словами німецьких чиновників, це «важливий крок» в переході на поновлювані джерела енергії.

У четвер, 14 травня, в Німеччині підірвали дві градирні колишній атомній електростанції висотою 154 метри, передають Патріоти України з посиланням на Newsweek.

Підірвати АЕС знадобилося для того, щоб передати землю під розміщення конвертера, що передає «зелену» електроенергію з півночі Німеччини.

«Два реликта ери ядерної енергетики зникли. Це очевидна ознака того, що відхід від АЕС просувається в Німеччині», - прокоментувала цю подію в Twitter міністр охорони навколишнього середовища ФРН Свен Шульце.

Вона зазначила, що відновлювана енергетика безпечніше і дешевше, тому майбутнє саме за нею.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...