Відома 38-річна модель захопила прихильників стрункою фігурою в наймоднішому костюмі зими

Наталя обожнює приміряти нові образи.

Наталя Водянова обожнює стильні брючні костюми. Мабуть, останнім часом саме вони лідирують серед в гардеробі багатодітної мами і філантропа. Раніше модель вже демонструвала не одне стильне поєднання. А цього разу вирішила показати образ, який напевно сподобається тим, хто не любить ускладнювати, передають Патріоти України з посиланням на Інстаграм зірки.
Наталія підібрала костюм з чорно-білим принтом: укорочений жакет і брюки кльош, які доповнила простим білим гольфом. Чорні туфлі на невисокому каблуці і сумочка на ланцюжку з аплікацією у вигляді гілок відмінно завершили аутфіт. Волосся моделі були укладене в просту укладку, а макіяж вона вирішила зробити мінімальний, підкресливши сяючу шкіру. Тим не менш, виглядала 38-річна модель як завжди привабливо і стильно.

У підпису вона торкнулася теми різдвяних подарунків, а також згадала, від кого її вбрання. "Близькість і єдність у новій святковій кампанії @toryburch, знятій Tim Walker. А ви вже зайнялися новорічними подарунками? Особисто я вже так, аж з жовтня!", - написала Водянова.Фанати написали, що вона виглядає просто розкішно, відзначивши її бездоганний образ і струнку фігуру. А також подякували за святковий настрій, яким поділилася супермодель. Багато з них розповіли, що вже теж почали підготовку до свят, скуповуючи подарунки і заздалегідь готуючи вбрання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...