Відома продюсерка жорстко "наїхала" на зіркову українську співачку і продемонструвала скандальне відео

Не зовсім зрозуміло, чому Олена обурюється умінням Полякової «вибивати» з бюджету величезні суми на концерти і компенсації - можливо, їй відомі якісь факти, які не вказані в пості.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова вирішила присоромити свою колегу по сцені Олю Полякову. Так, на сторінці в Facebook продюсер розмістила фрагмент виступу любительки кокошників в Костянтинівці, передають Патріоти України.

«Нате вам! Це день міста Костянтинівка! Гонорар Олі Полякової 950 тисяч гривень з бюджету, але, при цьому, вона просить у держави більше 160 тисяч компенсацій. Питання в тому, скільки коштує цей новий кокошник?! », - гнівно вказала в пості Мозгова.

Звичайно, не зовсім зрозуміло, чому Олена обурюється умінням Полякової «вибивати» з бюджету величезні суми на концерти і компенсації - можливо, їй відомі якісь факти, які не вказані в пості.
У той же час впору запідозрити, що продюсерку могла розлютити величезна кількість глядачів на концерті (очевидно, шоу було безкоштовним).
При цьому Мозгова, на жаль, абсолютно не звернула уваги на те, що глядачі стоять в залі в три ряди і дихають один одному в потилицю, зовсім не боячись коронавірусних бацил. При цьому ні на одному любителя пісень Полякової немає навіть натяку на маску або респіратор.
Помилку продюсера «виправили» читачі її сторінки - їх більше обурили не апетити Полякової, а саме порушення соціальної дистанції і карантинних норм:Хоча частина коментаторів, звичайно, не могла відмовити собі в задоволенні «пройтися» у висловлюваннях по Поляковій, видавши оцінку її творчості:Залишається сподіватися, що Оля Полякова прочитає пост Олени Мозгової і зробить для себе висновок на майбутнє, і вже на найближчому концерті в Білій Церкві зажадає від організаторів концерту пропускати на стадіон глядачів тільки в захисних медичних масках. Адже гонорари - гонорарами, але здоров'я нації має бути на першому місці - хто ж буде ходити на концерти при повальній пандемії?!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...