Відома співачка замилувала мережу першим фото з новонародженим сином

Ната Жижченко народила первістка 14 травня. Хлопчика назвали Олександром.

Ната Жижченко, лідерка українського гурту ONUKA, уперше в соціальних мережах розмістила фото новонародженого сина. На знімку молода мама тримає ніжки хлопчика. Малюк одягнений у бежеве боді та сіру шапочку. Фото співачка розмістила в Instagram, передають Патріоти України.

Підписала його: "Ой, світ ясний, поясни мої сни. В темному місці вони, заквітають вночі".Чоловік Нати - продюсер та музикант Євген Філатов також поділився милим фото. На чорно-білій світлині музикант тримає на руках сина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...