Відома телеведуча вперше показала свою молодшу сестру (фото)

Ведуча зізналася, що у них з сестрою дуже близькі стосунки...

Відома телеведуча Оля Фреймут вперше показала свою молодшу сестру Юлію. Разом вони знялися у фотосесії для українського глянцю Harper's Bazaar, передають Патріоти України.

Оля Фреймут зізналася, що у них з Юлією дуже близькі стосунки, вони є справжніми подругами і довіряють один одному секрети. Такі відносини у них склалися з дитинства. Оля впевнена, це результат правильного виховання батьків, які привчили їх з раннього віку до певних обов'язків.

«Все починається з дитинства. З самого дитинства батьки нас вчили триматися разом. Коли народилася Юля - мені було 10 років. Мама багато працювала, тому після школи я прала пелюшки, гладила і гуляла з сестрою. Мені довірили її, як дорослої. І я, як доросла, взяла на себе цю відповідальність, хоча не можу сказати, що раділа бути нянею в такому ранньому віці. Коли народилася моя Злата, Юлі було 14 років. Вона пропустила півроку школи, щоб бути зі мною в Англії, не спати ночами, доглядаючи за Златою, поки я лежала в лікарні з серйозним діагнозом. Разом ми переживали злети і падіння, тікали від підозрілих шанувальників, багато подорожували ... Згодом я стала хрещеною мамою її дочки Габріель, яку люблю не менше за своїх дітей », - розповіла Оля.

Юлія каже, що її сестра - дуже смілива і рішуча, вражає своєю мудрістю і умінням приймати швидкі рішення. «Вона може однією фразою все розкласти по місцях. І вона жіночна. Я бачила її в різних життєвих обставинах і умовах - Оля завжди елегантна і доглянута», - розповіла Юлія.

Сестри часто змінюються речами. «Тільки взуття не завжди ділимо: у Олі 38-й розмір ноги, у мене - 35. Але якщо дуже хочеться її туфлі, в які сестра завжди інвестує купу грошей, то заштовхують в них вату. Оля ж любить мої сукні, які я зазвичай купую десь в Європі», - зізналася Юля і зазначила, що Оля насправді не відрізняється практичністю.

«Оля не знає, скільки коштує молоко. І на якій станції метро вийти. Вона і метро не знає», - зазначила дівчина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...