Відома українська актриса розповіла про важку "боротьбу" з коронавірусом

Жінка хворіє вже сім днів.

Відома 35-річна артистка Анна Саліванчук розповіла, як бореться з коронавірусом, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

За словами Саліванчук, вона відчуває себе дуже погано. "Уже сьомий день хворію і, на жаль, відчуваю себе ще погано. Температура вже, звичайно, не 39, але тримається 37,6. Не було температури тільки один день, а так весь час дуже погано, два дня було 39,8. Нудота, ломота, нездужання. Пропали смаки, запахи. Це найогидніше. Могла б хоч шоколадкою себе порадувати, а так все смаку паперу."

Вона також додала, що медсестра її сімейного лікаря зв'язалася з нею тільки через сім днів хвороби. До цього актриса не могла отримати кваліфіковану допомогу і змушена була звертатися в платну клініку. "Я, як тільки дізналася, одразу зателефонувала до сімейного лікаря з питанням, що мені робити, так як я вдома з місячною дитиною і мені страшно. А вона мені і каже: "Я у відпустці. Мене замінює інша людина". Мені порадили йти в лікарню і вже з іншим лікарем домовлятися про зустріч ... Добре, що є платні клініки, де можна заплатити і приїхати по потребі. Але що робити людям, у яких немає грошей?! А тут недавно мені дзвонить медсестра мого сімейного лікаря, через сім днів хвороби, тому що їй тільки що прийшов аналіз, що я хвора. Я кажу їй, що хотіла б, щоб хтось послухав мої легені, тому що КТ я зробила, але легені ніхто не слухав. На що мені: "Ми не можемо до вас прийти". А для чого тоді сімейний лікар існує? Тобто людина може і померти так."
Анна Саліванчук також розповіла про те, як лікується зараз від COVID-19. "Оскільки я мама, яка годує, у мене мало лікування. Єдине, збивала температуру парацетамолом і Ношпа, і в принципі дитина все нормально переносив. Для горла - "Тантум верде" і "Декатилен". Ну і вітаміни С і D. Більше нічого."
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...