Відома українська співачка важко перехворіла на коронавірус (відео)

Діти Ірини дивним чином уникнули зараження, але разом з усією родиною дотримувалися самоізоляцію.

Співачка Ірина Федишин, перехворівши разом з чоловіком коронавірусною інфекцією, дивується, наскільки по-різному може протікати захворювання навіть у членів однієї сім'ї. Якщо сама Ірина перенесла хворобу як звичну вірусну інфекцію, то стан чоловіка Віталія погіршувався навіть після курсу антибіотиків. Главу сімейства готувалися госпіталізувати, але, на щастя, до лікарні справа не дійшла. Про це Федишин розповіла в програмі «Світське життя», передають Патріоти України.

«Починалося все як першіння в горлі, нежить і сприймалося як вірусна інфекція. У мене іноді таке буває. Насторожилася я вже тоді, коли перестала відчувати запах. Я брала духи, а вони нічим не пахнуть ... У чоловіка із симптомів був легкий кашель, а пізніше піднялася температура», - поділилася Ірина.

Перший тест у Ірини та її чоловіка був негативним. «Тобто можна хворіти COVID-19 і думати, що це простий нежить», - дивується Федишин. Другий ІФА-тест у Ірини показав одужання, а у чоловіка підтвердив зараження коронавірусом.

Сім'я Федишин лікувалася вдома, консультуючись з сімейним лікарем в телефонному режимі. Діти Ірини дивним чином уникнули зараження, але разом з усією родиною дотримувалися самоізоляцію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...