Відома українська телеведуча взяла під опіку жертву зґвалтування в Кагарлику

Єфросиніна буде висвітлювати історію Нелі Погребицької в публічному полі.

25 травня двоє поліцейських в Кагарлику побили, катували і згвалтували 26-річну Нелю Погребицьку. Через місяць слідство триває, а постраждала у важкому психологічному стані шукає захисту і правосуддя. На сторону Нелі встала українська телеведуча Маша Єфросиніна, пообіцявши висвітлювати всі зрушення в її справі, передають Патріоти України.

"Що відчуває жінка, коли її жорстоко ґвалтують протягом семи годин? На це питання може відповісти Неля Погребицька. 26 років. Її ви могли бачити в новинах і пресі у найгучнішій справі про згвалтування в Кагарлику", - написала Єфросиніна в Instagram, опублікувавши фото з Нелею та її дочкою Анею.

Телеведуча розповіла, що після того, як постраждалу жінку "гвалтували протягом семи годин як статевим чином, так і різними предметами", її досі не оглянув професійний гінеколог: місцеві лікарі не захотіли при її зверненні зв'язуватися з поліцією.

"Попередній державний адвокат тільки тим і займався, що тягав дівчину по ток-шоу, де її називали повією, яка сама спровокувала згвалтування. Сьогодні Нелею займаються приватні адвокати. І мені вдалося з нею зустрітися. Я читала документи і експертизу. Медичним обстеженням її я займуся! АЛЕ є одне АЛЕ! Гучні справи мають властивість дуже швидко змінюватися іншими гучними справами, а особливо, коли мова йде про звірячу поведінку людей в погонах! Я вимагаю покарання цих покидьків! І всім, хто спробує зам'яти цю справу, щоб чергові тварини вийшли безкарними на свободу гвалтувати наших жінок і дочок (є вже відомості, що ті двоє гвалтували і чоловіків), заявляю, що буду висвітлювати кожен судовий крок у справі Нелі, щоб вся країна дивилася за діями нашого правосуддя! - написала Єфросиніна. - Ви розумієте, що я не можу допомогти кожній такій "Нелі", фізично ніяк - їх по всій Україні мільйони. Але раз у мене з'явився доступ до цієї справи і слідства, обіцяю, я не дам цій історії бути зім'ятою хоча б в публічному полі".

Також Марія поскаржилася на "нещадно засуджуюче суспільство", яке починає шукати у згвалтуванні провину жертви. "Мільйони жінок страждають від насильства, але через таке ставлення до себе соромляться про це заявляти!" - обурилася вона.

25 червня в ході прес-конференції за участю Нелі Погребицької та її адвокаток стало відомо, що жертві зґвалтування погрожували, і тепер їй потрібна цілодобова охорона.

"Вона знаходиться в дуже важкому психологічному стані, за себе боїться і за свою сім'ю. Коли заарештовували одного з фігурантів, Миколу Кузіва, він чітко сказав: "Я скоро повернуся і ви зрозумієте, ви тоді отримаєте". Загрози ці звучали і сама Неля і її родина боїться, - розповіла захисниця постраждалої Олена Сотник. - Нелі потрібна якісна, цілодобова охорона. Їй сказали: "Ми дамо вам тривожну кнопку", але до найближчого відділення поліції 130 км. Охорони немає, тому що особа, яку охороняють, має забезпечувати диванчик і харчування".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...