Відома українська видавниця попросила захисту від свавілля ексчоловіка (фото)

За словами Нені, протягом одного року і дев'яти місяців вона бореться за свої права і права трьох дітей.

Головна редакторка порталу Bestin Поліна Неня розповіла, що колишній цивільний чоловік, бізнесмен Юрій Чернецький забрав у неї 3-річну дочку Теону і забороняє їм бачитися. Подробиці сімейної драми вона розповіла на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Нені, протягом одного року і дев'яти місяців вона бореться за свої права і права трьох дітей. Видавниця попросила про допомогу.

"Після того, як я пішла від батька дітей з однією валізою в торговий центр, не маючи фінансів і квартири/місця, куди піти, я переживала всі форми насильства. Я не можу описати, чого мені коштувало це внутрішньо і як я переживала страшні моменти. У цій боротьбі, на жаль, я була сама, і мені боляче усвідомлювати і розуміти, як виживають у подібних ситуаціях інші жінки. На сьогодні, з лютого 2019 року, йде судове слухання у моїй справі, я подала заяву до Шевченківського суду на визначення місця проживання дітей та аліменти", – зізналася вона.

За її словами, колишній чоловік забрав у неї і дітей всі кошти для існування.

При цьому, Чернецький активно викладає в соцмережах фото з донькою, підписуючи "Мамо, не нервуй, просто нам кайфово разом".

Чоловік Нені відняв у неї дочку

Він встиг одружитися на тату-майстрині, яка також бере участь у конфлікті колишнього подружжя. Примітно, що в березні Чернецький без дозволу Нені повів їх 7-річного сина в тату-салон своєї нової пасії і зробив йому татуювання. Поліна тоді була обурена вчинком колишнього і писала про нього в соцмережі.

Чернецький із новою дружиною

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...