Відома українська журналістка розповіла про кар'єру в Росії та екс-коханого-ватажка "ЛНР" (відео)

Важко уявити, але відома українська телеведуча, розпочинаючи кар'єру, орієнтувалася на Росію та бачила там свій професійний розвиток.

Яніна Соколова

Що змінило світогляд жінки, яка сьогодні має активну проукраїнську позицію, та до чого тут фото її екс-коханого, Яніна Соколова розповіла в ексклюзивному інтерв'ю 24 каналу, передають Патріоти України.

Журналістка зізналася, що їй було важко почати говорити українською. Адже телеведуча народилася в російськомовному місті та тривалий час перебувала під впливом російської ментальності. Ба більше, у її житті виникала перспектива переїхати жити до столиці Росії.

"Я не знаю, як би склалася моя доля, якби одружилася із чоловіком (москвичем, росіянином), який тепер є ідеологом "русского мира" в "ЛНР". Коли я побачила фотографії, де мій колись коханий, з яким ми завжди були на одній хвилі, став ідеологом в "ЛНР"", – сказала Яніна.

Як зауважила телеведуча, це фото стало сигналом того, що вона зробила правильне рішення, не переїхавши до Москви.

Яніна зазначила, що її неабияк змінило заміжжя із чоловіком-львів'янином та народження дітей. Вона дуже хотіла, аби вони спілкувалися українською і наразі дуже пишається, коли її діти спілкуючись російською, мають український акцент.

"Київ – не Запоріжжя. Тут я зустріла багатьох людей із проукраїнською позицією. Те оточення, яке мене виховувало з 20 до 25 років, сформувало в мені міцні стовбури, на яких потім нанизувалося все інше. Я дуже твердо займаю цю позицію і з неї ніколи не зверну", – підсумувала телеведуча.

Яніна Соколова з дітьми

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...