Відома журналістка пригадала, як Пальчевський видав їй "комплімент" про вузькоокість і "найбільший невільничий ринок в Європі"

Десять років тому тодішній заступник міністра спорту втрапив у скандал щодо російського паспорта.

Севгіль Мусаєва

Після скандального інтерв'ю журналістам "ВВС Україна" бізнесмена і політика Андрія Пальчевського головний редактор "Української правди" Севгіль Мусаєва згадало про своє спілкування з ним 10 років тому. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Переглянула інтерв'ю Пальчевського ВВС. І згадала про свій кумедний досвід. Рік 2010, Пальчевський - заступник міністра спорту, спливає скандал щодо російського паспорта. Ми з [журналістом] Олексієм Бойко приходимо на інтерв'ю і з порога Пальчевський видає коментар з приводу нашої з Льошею вузькоокості. Я починаю задавати питання про громадянство і Пальчевський вибухає. Спочатку каже мені, що я по-узбецьки на нього дивлюся, а коли я кажу, що я взагалі-то кримська татарка робить коментар про те, що татари влаштували в Кафі найбільший невільничий ринок в Європі", - розповіла Мусаєва.

Вона зазначила, що інтерв'ю було записано, проте потім Пальчевський відмовився його погоджувати. "Ми його все одно опублікували. Через пару тижнів Пальчевського звільнили", - додала журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...