Відомий антисеміт вдруге атакував сакральне місце євреїв у Києві (відео 16+)

Таким способом вандал намагається показати приклад "яким способом потрібно поводитися з чужинцями, які займаються узурпацією влади, окупації територій, геноцидом"

У Києві вандал Андрій Рачок намагався повторно повалити ханукію на Контрактовій площі, але вона була приварена. Про це йдеться в повідомленні Об'єднаної єврейської громади України в Telegram, передають Патріоти України.

«Житель Києва Андрій Рачок повідомив, що таким способом показує приклад "яким способом потрібно поводитися з чужинцями, які займаються узурпацією влади, окупації територій, геноцидом"», - повідомили в організації.
Обережно! Відео містить ненормативну лексику!
Відеозапис першої спроби повалити ханукію правопорушник опублікував в Facebook 10 грудня. Через кілька годин він опублікував Витяг з ЕРДР з інформацією про те, що проти нього порушено кримінальну справу за ч. 1 статті 296 КК України (Хуліганство).
11 грудня близько 11:30 Андрій Рачок зробив ще одну спробу перевернути ханукію, однак, на цей раз вона виявилася приварена до плитки.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...