Відомий блогер заявив про зараження коронавірусом одного з ватажків терористів "ДНР"

Рідні терориста не пішли на самоізоляцію і є потенційним джерелом зараження оточуючих.

Олексій Муратов

Відомий блогер «Фашик Донецький» в своєму блозі з посиланням на поінформоване джерело повідомляє, що так званий «глава ЦВК громадського руху «Донецька республіка» Олексій Муратов разом з дружиною захворіли коронавірусом і лежать в лікарні ім Вишневського в непідконтрольному Україні Донецьку, передають Патріоти України.
Як зазначає блогер, у Муратова нібито двостороннє запалення легенів. За словами «Фашика Донецького», «керівник республіки» лежить під охороною членів НВФ.
При цьому у дітей Муратова коронавірус нібито не знайшли. Блогер пише: «Діти Муратова відвідують дитячі колективи [танці, курси англійської, а молодша дитина постійно ходить на телестудію] і можуть переносити вірус, заражаючи оточуючих дітей, так як самоізоляції вони не дотримуються».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...