Відомий російський спортсмен може сісти до в'язниці за побиття азербайджанців

Сергій Калінін - майстер спорту з кікбоксингу, КМС з боксу, бойового самбо та універсального бою, а також в минулому чемпіон світу з панкратіону. Варто відзначити, що раніше він часто брав участь в турнірах Fight Nights Global.

Сергій Калінін

У місті Верхній Уфалей Челябінської області вибухнув гучний скандал за участю місцевого козацтва та представників азербайджанської діаспори. У підсумку, поліція затримала трьох жителів козачої станиці, в числі яких опинився і відомий боєць MMA Сергій Калінін, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Молодих людей підозрюють в хуліганстві, вчиненому групою осіб (частина 2 статті 213 КК РФ). Хуліганством поліція називає розборки, які правопорушники, які називають себе козаками, одягнені у відповідну форму і озброєні шашками, нагайками і вогнепальною зброєю, влаштували з сім'єю місцевого підприємця Еміналі Мусаєва.
Спочатку в кафе жорстоко побили його 24-річного сина Ільгара, закувавши його в наручники і погрожуючи вибухом гранати, а потім, коли Ільгар з батьком і братом приїхали вирішити питання миром, натовпом кинулися на них прямо в центрі міста біля будинку отамана станиці Ігоря Циганова.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...