Відомий російський телеведучий похизувався своєю участю в чеченській війні

Якубович написав книгу спогадів про події тих років, її вихід планується у вересні-жовтні.

Російський ведучий «Поля чудес» Леонід Якубович розповів про "відрядження" до Чечні, Афганістану, Дагестану і Косово, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Я офіцер запасу військово-транспортної авіації. У мене немає бойових орденів, але є відзнаки за роботу, яку я виконував в гарячих точках. Є медалі за 40 військових відряджень до Чечні, в Дагестан, в Косово», - розповів Якубович.

За його словами, він їздив в гарячі точки, в тому числі в складі агітбригад. «Почалася перша чеченська війна, 1995 рік. Я поїхав в штаб внутрішніх військ в Лефортово, прийшов до командувача, запитав, чи треба щось відвезти, з'їздити туди. Через тиждень поїхав разом з заступником з виховної роботи. Потім їздив ще по лінії прикордонної служби, по лінії Міноборони, але частіше по лінії внутрішніх військ. Їздив і з групою «Альфа», - розповів Якубович.

Телеведучий додав: «Не розповідав раніше про це, тому що не хотів зображати з себе героя».

Зараз він написав книгу спогадів про події тих років, її вихід планується у вересні-жовтні. «Крім кількох оповідань про війну, там є і спогади про різних людей. А ще віршів багато, наприклад, я виклав в стилі байок Крилова Кримінальний кодекс РФ. Книга планується до виходу у вересні-жовтні цього року», - зазначив Яубович.

Телеведучий був внесений в базу «Миротворця» за відвідування анексованого Криму в 2015 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...