Відомий шоумен віршем відреагував на скандал із колегою

Український комік і телеведучий Сергій Притула відреагував на скандал із колишнім учасником шоу "Файна Юкрайна" Андрієм Молочним.

Так, комік опублікував на своїй сторінці у Facebook вірш, який він присвятив колезі, передають Патріоти України.

Притула написав, що "Антон із Жашкова давно не живе з Марічкою". У такий спосіб він згадав героїв, яких вони втілювали в шоу "Файна Юкрайна" разом із Молочним:

Коли від мене ти пішла, я горько плакав.

Обидва локтя іскусав, пропив ларьочки гриль.

На пост твій в інстаграмі я натрапив...

Заплакав ще раз і зламав костиль!Притула і Молочний в шоу "Файна Юкрайна"

Він додав, що ця ситуація робить йому боляче. "Панове, прошу не влаштовувати фестиваль образ у коментах. Вас цікавила моя реакція і ви просили мене відреагувати на інфопривід. Я відреагував. Образи – у себе на сторінках. У мене – ні. Мені це доволі боляче. Сам факт цього інфоприводу. Дякую за розуміння", – написав він.

Нагадаємо, мережу розлютила заява колишньої зірки українського Сomedy і співавтора шоу "Файна Юкрайна" Андрія Молочного про фашистів у Києві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...