Відомий шоумен зворушив українців постом про Героїв Майдану

Український шоумен, ведучий Сергій Притула в День Небесної Сотні 20 лютого попросив вибачення у свого земляка Устима Голоднюка, який загинув на Майдані.

Відповідний пост з'явився на сторінці екскандидата в депутати у Facebook, передають Патріоти України.

Через три години після публікації повідомлення зібрало більше 7,9 тисяч лайків і сотні репостів.

Прости, Устиме! Неба таки впало. Тільки не там, де чекали! - написав Притула, очевидно, маючи на увазі скандал навколо евакуації українців із Китаю.

Сьогодні Україна захворіла. Її вразив вірус байдужості, неповноцінності і зла, Так, впало. Українці перекривають дорогу в лікарню евакуйованим українцям із Китаю. Це що? Де підтримка, де єдність і допомога? Відчуття, що це якийсь голлівудський трилер зі скаженими людьми. Це сором на весь світ, Дуже соромно перед полеглими за сьогоднішнє середньовіччя, - відповіли шоумену в коментарях.

Додамо, Устим Голоднюк народився 12 серпня 1994 року в місті Збараж Тернопільської області. З цього ж міста родом Сергій Притула.

Голоднюк просив кричати Небо падає в разі небезпеки на Майдані, щоб не налякати людей, але дати йому з хлопцями сигнал, що потрібна допомога.

Він був убитий пострілом у голову 20 лютого 2014 року.

Устим Голоднюк


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...