Відомий український боєць змішаних єдиноборств побив сина глави МММ

Конфлікт стався в Пхукеті, де спортсмен зараз живе і проводить тренування.

Аскар Можаров, відомий український боєць змішаних єдиноборств, в Пхукеті побив російського блогера і бізнесмена Максима Мернеса. Зараз стало відомо, що Мернес є сином засновника фінансової піраміди МММ Сергія Мавроді, передають Патріоти України з посиланням klitschko-brothers.com.

Конфлікт між Можаровим і Мернесом, справжнє прізвище якого Мавроді, стався в Пхукеті, де спортсмен зараз живе і проводить тренування. Боєць ММА зустрівся з бізнесменом, щоб розібратися щодо його знущань в Instagram.

Українець розповів, що Мернес поводився зухвало, і, можливо, хотів спровокувати Мажорова. Спортсмен пустив в хід один зі своїх фірмових прийомів і "обережно доторкнувся до його обличчя кулаком".

Тепер бізнесмен говорить про виставковий бій. Таким чином, він хоче покарати Можарова його ж зброєю.

Відомо Максим Мернес переїхав в Таїланд ще 7 років тому. Він навчався в університеті в Бангкоку. Останнім часом бізнесмен живе на острові Пхукет, де у нього є нерухомість.

Статок Мернеса оцінюється в 6 мільйонів доларів. При цьому він зміг заробити на операціях з криптовалютою. Також Мернес є автором декількох книг, серед яких "Мій шлях до мільйона доларів" – вона стала найпопулярнішою його роботою.

Варто зазначити, що Мавроді підтримував свого сина і у 2013 році залучив до розробки криптовалюти MAVRO.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...