Відомий український комік розповів, чому його дружина уникає публічності (відео)

Гуморист поділився подробицями особистого життя.

Ігор Ласточкин і його дружина Анна живуть в щасливому шлюбі вже 11 років. Однак мало хто знає, як виглядає дружина гумориста. Він майже не публікує в соцмережах спільні з дружиною знімки і вкрай рідко виходить з нею в світ. В YouTube-проект Маші Єфросиніної "Экзамен" шоумен пояснив, чому його дружина уникає публічності і чому вона рідко з'являється в його Instagram, передають Патріоти України.

За словами коміка, Анна не любить виставляти себе напоказ і не хоче робити публічним свій "домашній вид". Як тільки Ігор просить зробити спільне фото, то у відповідь чує наступне: "Я не в тому одягнена, я не так виглядаю, мені треба привести себе в порядок".

Ще однією причиною відсутності Анни в соцмережах чоловіка є те, що шоумену не подобається, як його дружина позує на фото. За словами Ласточкіна, в житті його кохана - життєрадісна людина, але як тільки включається камера - посмішка зникає з її обличчя.

Переможець "Танці з зірками" також розповів, що кілька разів хотів записати з дружиною смішні відеоролики, але ця затія виявилася провальною. "Вона не акторка взагалі", - говорить гуморист.

Ігор Ласточкин і його кохана Анна одружилися в червні 2011 року. У квітні 2014 року у пари народився первісток - син Радмір.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...