Відомий український співак підтримав підозрюваних у справі Шеремета (відео)

Він заявив, що на його думку, ці люди невинні, поки не доведуть зворотного.

Андрій Хливнюк

Український співак, лідер гурту Бумбокс Андрій Хливнюк підтримав підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Так, він заявив, що на його думку, ці люди невинні, поки не доведуть зворотного. Крім того, Хливнюк зазначив, що особисто знайомий з одним із підозрюваних - Андрієм Антоненком, - і він не та людина, яка могла б підступно організувати вбивство, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

"Проблема цього судилища в тому, що високі обличчя нашої держави звинуватили людей, сказали, що справа вже розкрита, і презумпція невинності була грубо порушена. Тут мова не йде про тиск якихось відомих людей, в тому числі мене, які можуть впливати на правосуддя. Тут мова йде про захист основних прав людини, громадянина... Ці люди, на мою думку невинні, поки ви не доведете зворотного. Наприклад, Антоненко я знаю 20 років! Я не вірю в те, що він зробив це вбивство. Він не святий, але вже точно не вбивця. За ці роки я зміг зрозуміти, що він на таке не здатний: підступно організувати злочинну групу, в якій чомусь опинилися дитячий лікар і медсестра", - зазначив Хливнюк.

Він також додав, що всі звинувачення проти його знайомого та інших підозрюваних - якась туфта. І все, що зараз відбувається, доводить його до істеричного сміху. "Ну почекайте, це якась... туфта! Ну дуже на неї схоже, принаймні. Давайте дочекаємося суду і подивимося. Однак все те, що зараз відбувається... Я сміюся крізь сльози. Доказів, що ці люди винні, нам поки що не надали", - підсумував Хливнюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...