Відомий український співак розгнівав мережу своїми "перлами" про Росію, війну і мову (відео)

Ними він поділився в інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю.

Український продюсер, екс-учасник групи "Гриби" Юрій Бардаш розгнівав мережі своїми висловлюваннями про війну на Донбасі і російську мову. Відео опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

"За Донбас у мене болить душа. Що я спостерігаю в Україні [останні] п'ять років? Максимальне свавілля. Я часто чую вираз "типове донбаське бидло". Що я про нього знаю? Це люди, чиє життя - робота, завод. Так вони суворі, люті, не такі культурні. Не знають слова LOL і всякої х*єти. Але це люди", - заявив він.

Бардаш не приховує, що не виступає за те, щоб "між сусідами були рамси", маючи на увазі Україну і Росію. "Ми каталися [в Росію] відкрито, коли наші артисти сиділи, притиснувши хвости, і не виїжджали. Держава в особі телевізора диктує політику артисту, і ти робиш те, що говорять. Я не такий. У мене є подруга, яка була медсестрою на фронті. Я можу сказати їй: "Бережи себе", і дати їй бронежилет. Але я можу зрозуміти людей, у яких рвалися бомби, і прилітали вони як з російської, так і з української сторони. Я не хочу, щоб між нами, сусідами [Україною і Росією], були рамси", - додав він.

Не менш "глибокодумною" стала його думка про російську мову. "Зараз заборонили російські школи, а в Україні 50-60 відсотків російськомовних людей. Україна їх рідна країна, але мова їх російська. Відчувається тиск на них. Хочеться щось сказати і відразу тебе обізвуть "ватник", - упевнений Бардаш.

При цьому, артист готовий підтримувати президента Володимира Зеленського. "Я буду підтримувати свого президента - це людина, яка прагне до миру. Я можу тільки посилати йому підтримку", - додає він.

У мережі бурхливо відреагували на заяви співака.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...