Відпочили до несхочу: Охорона дискотеки на українському курорті жорстоко побила відвідувачів (відео)

Бійка в розважальному закладі відбулася цими вихідними, проте тільки зараз у мережі з'явилося відео події.

На курорті Урзуф "Аврора" під Маріуполем на дискотеці охоронці жорстоко побили відвідувачів. Одному з постраждалих була потрібна медична допомога, проте чоловік відмовився писати заяву в поліцію за фактом інциденту, передають Патріоти України з посиланням на 0629.

У поліції заявили, що інформація про бійки чи конфлікти в Урзуфі за 18 липня їм не надходила. Водночас до них звернулися медики з розповіддю про те, що надавали допомогу чоловіку 32 років, який відпочивав в "Аврорі".

У потерпілого діагностували травми голови, але він "претензій ні до кого не має і заяву в поліцію писати не буде".

Правоохоронці вже зареєстрували відео з побиттям і мають намір провести комплексну перевірку.

В адміністрації клубу ситуацію ніяк не прокоментували.

Очевидці кажуть, що один з гостей після кількох ударів по голові втратив свідомість, і йому надавали допомогу відвідувачі нічного клубу.

На кадрах видно, як кілька охоронців б'ють відвідувачів, які лежать на піску на території дискотеки. Сек'юріті застосовують борцівські прийоми, б'ють лежачих людей, причому навіть ногами. Учасників бійки намагаються розборонити інші відпочиваючі, дівчата схилилися над одним постраждалих, а відвідувачі намагаються надати першу допомогу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...