Відповіли за "Катерину Велику": Кейт Міддлтон отримала перемогу в суді за образу журнала Tatler (фото)

У травні цього року гламурне видання опублікувало матеріал під назвою «Катерина Велика». У ньому простежується становлення дружини принца Вільяма з дівчини, що виросла в родині середнього класу, на впливову публічну фігуру.

Герцогиня Кембриджська здобула перемогу над британським журналом Tatler, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Кенсінгтонський палац дуже різко відреагував на публікацію, хоча зазвичай у членів королівської сім'ї прийнято ігнорувати повідомлення преси, що стосуються їхнього особистого життя. «Ця історія містить безліч неточностей і помилкових спотворень, які не були передані до Кенсінгтонського палацу для узгодження перед публікацією», - заявив представник палацу, не уточнюючи, які неточності маються на увазі. Виданню пригрозили судом у разі, якщо вони не приберуть з онлайн-версії уривки, які, як повідомило анонімне джерело в палаці, Кейт визнала жорстокими, що принижують жінку, що віддають сексизмом і снобізмом.Хоча Tatler наполягав на своїй правоті, вимогу палацу було виконано. Як повідомляє Daily Mail, матеріал скоротили майже на чверть. Зокрема, були вилучені абзаци, в яких стверджувалося, що Кейт в люті через те, що її робоче навантаження різко зросло після від'їзду за океан принца Гаррі і Меган Маркл. І тепер вони з чоловіком не можуть проводити багато часу зі своїми трьома дітьми, що сильно засмучує герцогиню. Як було сказано в статті, вона відчуває себе «вимотаною і загнаною в пастку».

Прибрали також порівняння сильно схудлої Кейт з її покійною свекрухою принцесою Діаною, яка відчувала розлад харчової поведінки через стрес - зокрема, страждала на булімію.

Зникла згадка про те, що на стіні спальні юної Кейт висів постер з портретом принца Вільяма. А також слова про те, що Вільям зачарований своєю тещею Керол, в якій він бачить «матусю», якої йому не вистачає.

З матеріалу вилучено також уривки, в яких говорилося, що у Керол нестерпний, прискіпливий, зарозумілий і авторитарний характер. А молодша сестра Кейт Піппа Міддлтон поводиться, як королева.

Tatler також взяв назад свої слова про те, що і Кейт, і Вільям, за прикладом Діани, консультувалися з екстрасенсами. І відредагував згадка про сусідів подружжя, які проживають в графстві Норфолк - в тому числі про маркізу Чамлі, Роуз Ханбері, про захоплення якої принцом Вільямом ходили раніше чутки в пресі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...