Відпрацьовують “захоплення з моря”: Російські військові проводять навчання в окупованому Криму

Крім того, повідомляється про проведення на полігоні “ракетних, артилерійських стрільб та бомбометання по береговим цілям”.

Міноборони Росії продовжує проводити військові навчання в окупованому Криму. 30 серпня військові відпрацьовували “захоплення позицій” з моря на полігоні “Опук”. Про це йдеться на сайті Міністерства оборони РФ, передають Патріоти України.

У відомстві повідомляється, що у навчаннях були задіяні понад 10 кораблів і судів забезпечення, близько 20 одиниць авіаційної техніки, близько 100 одиниць бойової, спеціальної військової техніки та більше однієї тисячі військовослужбовців Чорноморського флоту Росії.

“За задумом навчань підрозділам морської піхоти Чорноморського флоту поставлено завдання за підтримки корабельних сил, морської авіації флоту і армійської авіації Південного військового округу здійснити захоплення плацдарму, закріпитися на ньому і перейти в подальший наступ вглиб позицій умовного противника”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється про проведення на полігоні “ракетних, артилерійських стрільб та бомбометання по береговим цілям”. Підкреслюється, що навчання проводяться в акваторії Чорного моря та на 6 полігонах бойової підготовки, розташованих на Кримському півострові і в сусідній Росії – в Краснодарському краї, Ростовській і Волгоградській областях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...