Відписався навіть онук тирана: Чемпіон світу з Росії захопився Сталіним і Путіним і "отримав на горіхи" у мережі

​Дворазовий чемпіон світу з боїв без правил Магомедхан Гамзатханов, відомий в спортивному світі як Вовк-хан із захопленням порівняв президента Росії Володимира Путіна з Йосипом Сталіним.
Магомедхан Гамзатханов

"Ми часто бачимо і чуємо, що керівники країн – всемогутні люди, що вони все можуть і все контролюють. У всіх проблемах і бідах звинувачують їх. Розумні люди розуміють, що це не зовсім так. Сьогодні я хочу провести паралель між двома керівниками країн, між вождем СРСР Сталіним і президентом Росії В. Путіним. Обидва цi керівника є домінуючими політиками світу свого часу. Обидва керівника з колін підняли і закріпили країну. Я захоплений вчинком і сміливістю президента Росії В. Путіна. Путін робить дуже важливий і потрібний крок для країни і для народу, реформуючи Конституцію країни", - написав ексбоєць у себе в Instagram, передають Патріоти України.

Опублікувавши хвалебний пост у себе в Instagram 58-річний дагестанець отримав бурю негативу в коментарях.

"Волк-хан, ганьба вам. Відписка! Ви захищаєте людину, яка не поважає державу, конституцію і тим більше народ! Він і його зграя грабують Росію вже 20 років", - пишуть користувачі.

Потім дагестанець опублікував ще один пост, де зазначив, що від його сторінки відписався онук Сталіна:

"Шановні друзі! Після вчорашнього поста від мене відписалися близько 100 осіб, в тому числі і внук І. Сталіна Яків Джугашвілі. Вибачте, не догодив. Не догодив, тому що пишу сам і суто особиста думка".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...